Veien og målet

Uansett bedriftens størrelse og formål er det viktig å ha en klar målsetning og en strategi for hvordan du skal komme dit. Det er vanskelig å skape resultater uten et solid fundament. Det kan føles overveldende å lage en merkevarestrategi, særlig om du er gründer eller en liten bedrift. Det fine er derimot at en velfungerende strategi gjør det lettere å ta beslutninger i hverdagen, slik at du oppnår det du ønsker - uten å investere mer penger enn nødvendig.

Du må vite hvor du er, hvor du skal og hvordan du skal komme dit. Dette er i all hovedsak hva en strategi handler om. Mange ser ikke helt verdien og hopper rett til aktiviteter og tiltak. Det kan gi oppsving en stund, men vi kan love deg at gleden er kortvarig.

Prosess

Noen ganger kan virkemidlene synes åpenbare, men vi ønsker å få innsikt i problemstillingen og hvilken effekt som ønskes – før vi bestemmer oss for løsningene.

Vi fasiliterer en tilsiktet innsiktsfase som enten er et raskt møte eller en workshop med berørte parter. Vi ser på virksomheten i dag, og hvordan den bør se ut i fremtiden. Deretter kan vi sette sammen en prosjektbeskrivelse og vekte inn relevant kompetanse til rett tid.Du må få en plass i folks hoder -og hjerter

Strategi er først og fremst merkevarestrategi. Du må få en plass i hodet - og hjertene til folk. Det folk snakker om er mer verdt enn noe markedsbudsjett, uten at markedsføring er avleggs av den grunn.

Når det først er besluttet hva merkevaren skal være i folks hoder, hjelper vi deg med å forsterke dette.

Vi finner dine særegenheter. Det som gjør deg unik. Vi legger strategien og jobber systematisk, og påser at du blir den beste utgaven av den du virkelig er. Autentisk.

Videre hjelper vi deg med å forankre dette. Hos deg og din virksomhet. Vi hjelper dere med å forstå folks motivasjon til å velge deres merkevare fremfor andre. Vi gir identiteten et språk, både visuelt og verbalt så det blir lettere for alle.

Ulike typer strategiarbeid vi bistår med

  • Merkevarestrategi

  • Kommunikasjonsstrategi

  • Kanal strategi

  • Markedsplan

Din suksess er vår suksess – så enkelt er det

Hasselknippe ble til på bakgrunn av et brennende ønske om å løfte reiselivsbransjen og små nisjeaktører innen mat og drikke til nye høyder. Digitalt og analogt. Jeg har et ønske om å gjøre deg bedre. Og en visjon om å bygge merkevaren Norge - sammen med deg.

Å drive hotell er utfordrende, spesielt uten de store kjedenes stordriftsfordeler. Men det finnes én ting individuelle reiselivsaktører og enkeltstående merkevarer er uslåelige på – nemlig egenart. Utviklingen i de senere år gir en solid pekepinn i retning av enda mer særegenhet, ikke mindre.

Fremtiden er skreddersydd, unik og eventyrlysten. Hasselknippe Consulting fokuserer på morgendagens vinnere med en praktisk tilnærming til strategisk kommunikasjon, merkevarestrategi og konseptutvikling både for hotell, reiseliv generelt og øvrige servicebedrifter.

Gode idéer er kun gode idéer, og helt verdiløse dersom de ikke forvaltes godt og implementeres målrettet og taktfast. Derfor forestår vi prosjekt- og produksjonsledelse i samarbeid med utvalgte samarbeidspartnere.


siwpessarbedriftsfotograf-78.jpg

Få grunnmuren på plass!

Merkevarebygging handler om å skape trygghet og tillit. Det handler om å påvirke målgruppens valg slik at du blir valgt fremfor konkurrenter. Når kunden har tillit til deg får du lojalitet og du kan blir foretrukket igjen og igjen.