Om oss

Å drive hotell er utfordrende, spesielt uten de store kjedenes stordriftsfordeler. Men det finnes én ting individuelle reiselivsaktører og enkeltstående merkevarer er uslåelige på – nemlig egenart. Utviklingen i de senere år gir en solid pekepinn i retning av enda mer særegenhet, ikke mindre.

Fremtiden er skreddersydd, unik og eventyrlysten. Hasselknippe Consulting fokuserer på morgendagens vinnere med en praktisk tilnærming til strategisk kommunikasjon, merkevarestrategi og konseptutvikling både for hotell, reiseliv generelt og øvrige servicebedrifter.

Gode idéer er kun gode idéer, og helt verdiløse dersom de ikke forvaltes godt og implementeres målrettet og taktfast. Derfor forestår vi prosjekt- og produksjonsledelse i samarbeid med utvalgte samarbeidspartnere.

hvem & hvordan

Hasselknippe Consulting ble startet i 2016 av strategisk rådgiver Kari Hasselknippe. Med sine 25 års erfaring i hotellbransjen, hvorav 14 år som salgs og markedsdirektør i Grand Hotel Oslo, har Kari forestått paradigmeskifter for både norske og internasjonale oppdragsgivere.Kari spesialiserer seg på strategiske merkevarer som skaper topplinjevekst.

IMG_3656.jpg

 

En god idé er verdiløs om den ikke gjennomføres.

I tillegg til strategirådgivning er praktisk gjennomføring en svært viktig hjørnestein i alle våre oppdrag. Derfor har vi knyttet til oss spesialiserte miljøer som bidrar med sin spisskompetanse tidlig i prosjektene og sikrer gjennomføring. Hasselknippe Consulting forestår overordnet prosjektledelse både før, under og etter produksjon.

SQUARE

Design + Manufacturing

SQUARE is an independent, creatively driven design and manufacturing agency that delivers physical products aimed at strengthening the bond between brands and their target customers.

We work in close partnership with our clients, building concepts and designs based on clients' strategy. Square provide the management, design, manufacturing and logistics that is required to deliver outstanding products - within budget, on time.

We develop private label brands, retail products and corporate material. Our clients range from hotel chains, cruise lines, private airlines, to corporate businesses, retail brands and events.

Sustainability and CSR has been a strong focus from day one. We do our best every day to reduce environmental impact and maintain healthy work ethics on all levels.

Digital + ecommerce

Feed er et brukerorientert digitalbyrå som forestår digitale strategier, prosjektledelse og praktisk produksjon.

Digital tilstedeværelse, brukeropplevelse og ikke minst funksjon er forretningskritisk. Nettplattformen er langt mer enn det gjesten ser på forsiden eller hva som blir sagt i sosiale medier. Det handler i stor grad om integrasjon mot PMS, betalingsløsninger, OTA’er og CRM systemer.

En typisk problemstilling er at mange monolittiske IT-systemer begrenser forretningsutvikling fordi det enten er for dyrt eller tidkrevende å endre de. Feed tilstreber en langt mer fleksibel arkitektur som bidrar til forretningsutvikling og skalering, og har lang erfaring med integrasjon mot bransjespesifikke tjenester.

Quality Improvement International (QI)

Kvalitetsutvikling

QI er spesialisert innenfor kvalitetsutvikling for hoteller, restauranter og servicebedrifter. Deres skreddersydde tjenester gjør det mulig for bedrifter å måle og forbedre kundeopplevelsen, og dermed påvirke driftsresultatene positivt. QI utfører mer enn 1700 evalueringer årlig, og er den ledende skandinaviske kvalitetssikringsleverandøren til hoteller og restauranter.

Vårt felles mål er å bidra til at bedrifter oppnår økt kundetilfredshet ved å minske gapet mellom hva bedriftene setter seg som mål og hva deres kunder faktisk opplever. QI skiller seg fra andre Mystery Shopping leverandører ved nisjekunnskap på hotell og restaurant, og med fagutdannede konsulenter som har relevant kompetanse og bransjeerfaring. Med bred bransjeerfaring og kvalitetssikringskompetanse, gjør QI det enkelt for bedrifter å levere den kvaliteten de ønsker å gi sine kunder.

Hasselknippes PR-og innholdsbyrå

Innholdsproduksjon

Det er det gode innholdet som gir nettet verdi. Innhold er kanskje den viktigste enkeltfaktor for å lykkes på digitale flater og ofte et forsømt område hos flere bedrifter. Det ultimate målet må være å ha verdifullt, søkbart og meningsfylt innhold som treffer de rette menneskene, på de rette stedene til rett tid.

Hasselknippe har samlet et knippe gode folk, og med vår bakgrunn og erfaring kan vi gi gode råd om hvordan du kan kommunisere sylskarpt med dine målgrupper og skape wow følelse for gjestene dine gjennom daglig historiefortelling. Vi brenner for godt innhold som kan etterleves gjennom utsøkte opplevelser. La oss gjerne bli utfordret på å skape din historie satt inn i kontekst og tilpasset ulike flater.  La oss drodle ideer, ta pennen fatt og utforme et sterkt budskap sammen! 


For oss betyr innhold alt fra video, bilder, grafikk, animasjon, audio, data og tekst for å nevne noe. Vi  bistår i alle ledd.