Mikadosuiten

Mikado - stue sofa bredde (1).jpg

KONSEPTUTVIKLING & PR

Grand Hotel, med Kari Hasselknippe som prosjektleder, samarbeidet med
Fargerike og Årets farge med å renovere en av hotellets suiter i Årets farge 2013. Vi skapte sterke resultater i form av pressedekning, internasjonal oppmerksomhet og fornøyde gjester.
 
Målsetningen med suiten, var å vise Årets Farge 2013 for det norske markedet på en spennende måte, i kombinasjon med aktuell norsk design og i et norsk,
”Grand” miljø. I tillegg har suiten bidratt til Grand Hotel sin overordnede visjon om å være best på gjesteopplevelser. Suiten, med sitt personlige preg og spennende produktlanseringer har bidratt til at mange valgte å bruke suiten til sine lanseringer, kundearrangement eller fotoshoots i tillegg til at den ble en attraktiv suite som selger svært godt både for yrkestrafikk og ferie-/fritidsmarkedet. 

Foto: Sveinung Bråthen for Fargerike & Grand Hotel

Mikado - spisestue høyde.jpg
Kari er spennende å jobbe med med og var rask til å se hvilke muligheter vårt samarbeid ville gi. Hun er visjonær, kreativ, løsningsorientert og tydelig mht nødvendige kravsspesifikasjoner. Kari er lett å jobbe med og vi har hatt en spennende, kreativ og nytenkende tid sammen. Jobber gjerne med Kari igjen!
— Dagny Thurmann-Moe, The Daily D (for Fargerike)