Slik gjør du deg klar for en Facebook uten nyhetsfeed!

«Gjør deg klar for Facebook uten nyhetsfeed»

Dette er siste nytt fra Social Media Marketing World 2019 og det har skapt store overskrifter verden over. Nyhetsfeeden forsvinner nok ikke over natta, men det er klare signaler på at endringer kommer. Og en ting som er helt sikkert er at vi lever i en verden med konstant endring, og sosiale medier er intet unntak.
Få med deg ekspertenes beste tips som du kan igangsette allerede nå.

Read More
Kari Hasselknippe
2 grunner til alltid å være "på" i sosiale medier

Hoteller snakker i sosiale medier, men lytter de egentlig til sine gjester?
Selv om mange hoteller nå har blitt flinke til å svare på tilbakemeldinger i Tripadvisor er det flere som ikke ser viktigheten av å følge med på hva som skjer i sosiale medier. Som et resultat kan gjesters misnøye, som deles i sosiale medier, gå upåaktet hen. Det betyr at du mister en enorm mulighet – nemlig å snu en misfornøyd gjest til en god ambassadør.

Read More
Kari Hasselknippe
Hva betyr god tekst?

Å skape den riktige klangen i en tekst handler mye om å bruke de riktige ordene, variere språket og finne en grunntone som kler konseptet.
Møt Gullaug Pless, ansvarlig redaktør for magasinet FEELGOOD. Hun er vår nye gjesteskribent, og i dette innlegget gir hun oss svar på hva en god tekst betyr.

Read More
Kari Hasselknippe
5 trender som fremdeles vil skape suksess i 2019

Det å snakke om trender og veier til suksess innen hotell-og reiseliv er en trend i seg selv. I dag snakkes det mye om hvor raskt utviklingen går og hvordan ny teknologi kommer til å ta over for mye. Utviklingen vil fortsette og det vil skje store endringer innen markedsføring og teknologi, men kjerneverdiene til servicenæringen vil ikke forandre seg. I det store og det hele vil reiselivet forbli det samme, men det er mer hvordan næringen vil utnytte mulighetene som vil være annerledes.
Her er fem trender som fremdeles vil skape suksess for ditt hotell i fremtiden.

Read More
Kari Hasselknippe
12 tips for å lykkes med sosiale medier

Markedsføring i sosiale medier er en fantastisk måte å få flere kunder på. Det er ingen tvil om at bedrifter som gjør en god figur i sosiale medier, har en klar konkurransefordel. Innholdsmarkedsføring er viktig og sosiale medier bidrar til distribusjon. Facebook er på ingen måte dø, og både Instagram og LinkedIn vokser. Her er 12 gode tips for å lykkes med sosiale medier i 2019.

Read More
Hvilket omdømme har du?

Et godt omdømme er gull verdt, og det sier noe om hvordan omgivelsene oppfatter deg. I dagens digital verden overstrømmes vi av informasjon. Bilder og historier deles, noen ganger kanskje fortere enn vi skulle ønske. Når noen snakker positivt om din merkevare er det med på å gi deg et positivt omdømme, og det påvirker folks velvilje og støtte. Et godt omdømme bygger seg opp over tid, og er rett og slett gull verdt!

Read More
Hvordan få flere kurs-og konferanser til ditt hotell?

Hasselknippe har møtt Anne-Lise Barka, leverandøransvarlig i Berg-Hansen Reisebyrå. I denne praten snakker vi om kriterier for kjøp, konsepter og om lekkasjer til utlandet og sist, men ikke minst, Anne Lise gir deg sine beste tips til hvordan du kan jobbe smartere inn mot dette segmentet for å få enda flere kunder til deg. 

Read More
Kari Hasselknippe
Kom til Lom!

Hvordan har det seg at den danske stjernekokken og grunnleggeren av Noma, Claus Meyer kommer hit i november? Eller at en liten bygd, som utgjør knutepunkt mellom øst og vest, kan gi deg helt råe opplevelser eller ta deg med på en kulinarisk festreise? «Kom til Lom» sier de i bygda som står mitt hjerte nær. Og med god grunn!

Read More