Hvilket omdømme har du?

Et godt omdømme er gull verdt, og det sier noe om hvordan omgivelsene oppfatter deg. I dagens digital verden overstrømmes vi av informasjon. Bilder og historier deles, noen ganger kanskje fortere enn vi skulle ønske. Når noen snakker positivt om din merkevare er det med på å gi deg et positivt omdømme, og det påvirker folks velvilje og støtte. Et godt omdømme bygger seg opp over tid, og er rett og slett gull verdt!

Read More
Hvordan få flere kurs-og konferanser til ditt hotell?

Hasselknippe har møtt Anne-Lise Barka, leverandøransvarlig i Berg-Hansen Reisebyrå. I denne praten snakker vi om kriterier for kjøp, konsepter og om lekkasjer til utlandet og sist, men ikke minst, Anne Lise gir deg sine beste tips til hvordan du kan jobbe smartere inn mot dette segmentet for å få enda flere kunder til deg. 

Read More
Kari Hasselknippe
Kom til Lom!

Hvordan har det seg at den danske stjernekokken og grunnleggeren av Noma, Claus Meyer kommer hit i november? Eller at en liten bygd, som utgjør knutepunkt mellom øst og vest, kan gi deg helt råe opplevelser eller ta deg med på en kulinarisk festreise? «Kom til Lom» sier de i bygda som står mitt hjerte nær. Og med god grunn!

Read More